- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto jambon champignons
Risotto jambon champignons
- Totale tijd 20min
- 14min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
180 g Riz
70 cl Eau
2 Bouillon de boeuf
250 g Champignons
4 Tranches de jambon
30 g Parmesan
80 g Gruyère
1 Oignon
Beurre
1 Petite boîte de concentré de tomate
2 càs Crème fraiche (en option)
Bereiding
Stap 1 /4
Découper l'oignon, les champignons et le jambon
Stap 2 /4
Faire revenir le beurre et l'oignon le temps du préchauffage puis ajouter le riz et cuire 3 minutes en mode rissolage.
Stap 3 /4
Ajouter l'eau, les bouillons, les champignons et le jambon et cuire 6 minutes sous pression
Stap 4 /4
Une fois la cuisson terminée ajouter le concentré de tomates et les fromages. On peut aussi mettre un peu de crème (en option). Mélanger le temps que le fromage fonde et c'est prêt.







