- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto extra crémeux aux lardons
Risotto extra crémeux aux lardons
- Totale tijd 18min
- 5min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
80 cl Eau
1 Cube de volaille
330 g Riz à risotto
150 g Lardons
1 càc Curcuma
8 Carrés frais
100 g Gruyère
20 cl Crème liquide
Poivre
Huile
Bereiding
Stap 1 /5
Préparez vos ingrédients
Stap 2 /5
En mode doré, faites revenir les lardons dans 1 peu d' huile, environ 2 minutes. Et réservez.
Stap 3 /5
Mettre le riz dans la cuve. Et avec 1 cuillère en bois le remuer jusqu'à ce que les grains deviennent translucides.
Stap 4 /5
Ajoutez le cube de volaille et l' eau. Mettre sous pression 8 min.
Stap 5 /5
Dans 1 plat à part, versez la crème liquide, gruyère, lardons, carrés frais, curcuma, poivre. Sortir le riz de la cuve et le déposer dans le plat. Bien mélanger tous les ingrédients. Servir directement.




