- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto escalope de poulet, champignons et petits pois
Risotto escalope de poulet, champignons et petits pois
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Escalope de poulet
200 g Riz
100 g Petits pois
120 g Champignons
1 càs Huile d'olive
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 pincée Safran
300 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
préparez tout vos ingrédients. Couper en dés votre escalope de poulet
Stap 2 /5
Allumer votre cookéo, puis dans recette manuelle aller sur GRILLER
Stap 3 /5
Ajouter le poulet, les champignons, l’assaisonnement et l'huile d'olive. Faites griller le tout 5 minutes
Stap 4 /5
Ajouter 300 ml d'eau, puis le riz et les petits pois. Cuire 9 minutes sous pression.
Stap 5 /5
C'est prêt!






