- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto escalope de poulet champignons et petits pois
Risotto escalope de poulet champignons et petits pois
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
1 Oignon
100 g Escalope de poulet
50 g Riz
50 g Petits pois congelés
100 g Champignons en boite
1 càc Huile
1 càs Crème fraîche 4%
Sel et poivre
1 pincée Curry
Bereiding
Stap 1 /4
Couper oignons et escalope en petits morceaux
Stap 2 /4
Dorer les oignons Ajouter et faire dorer la viande
Stap 3 /4
Retirer la viande quand bien dorée Mettre petits pois,riz,champignons, sel et poivre et curry Cuire 6 min en position rapide ou sous pression
Stap 4 /4
Rajouter la crème fraîcheremettre la viande Servir chaud







