- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de Sarrasin chorizo crevettes
Risotto de Sarrasin chorizo crevettes
- Totale tijd 39min
- 20min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
100 g Graine de Sarrasin
100 g De chorizo
200 g De crevettes surgelées
1 Carotte grosse
1 Oignons
5 Olives
25 cl De bouillon
10 cl D’eau
20 g De radis noir
Bereiding
Stap 1 /6
Couper le chorizo en rondelles puis en 4, Émincer l’oignon Couper la carotte en dé Les olives en 4 Le radis noir en dé
Stap 2 /6
Faire rissoler chorizo et oignon. Les mettre des le préchauffage
Stap 3 /6
Ajouter le sarrasin carotte et radis noir. Mélanger.
Stap 4 /6
Ajouter le bouillon et l’eau. Remuer
Stap 5 /6
Ajoutez les crevettes. Remuer. Faire cuire 5 min cuisson basse
Stap 6 /6
Rectifier l’assaisonnement avant de servir Bonne appétit







