- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de légumes
Risotto de légumes
- Totale tijd 30min
- 10min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz à risotto
1 Blanc de poireau
2 Belle carottes
50 g Petit pois surgelés
50 cl De bouillon de legumes
5 Gros champignons
1 Oignon
2 càs Huile d'olive
2 càs Crème epaisse
50 g Parmesan
Bereiding
Stap 1 /5
Coupez le blanc de poireau en rondelle, épluchez et coupez les carottes en dés, Haché l'oignon, coupez les champignon
Stap 2 /5
Faire revenir les oignons
Stap 3 /5
Ajoutez le riz et le poireaux
Stap 4 /5
Ajoutez les carottes, les petit pois et les champignons puis mélanger enfin ajoutez le bouillons de légumes et lancer la cuisson sous pression
Stap 5 /5
Ajoutez la crème et le parmesan et servir aussitôt. Bon appétit








