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- Risotto aux tomates séchées
Risotto aux tomates séchées
- Totale tijd 41min
- 10min
Voorbereidingstijd - 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
2 personnes
200 g riz pour risotto
20 g tomates séchées
1 oignon
0.5 cube de bouillon de volaille
40 cl d’eau
3 g paprika
3 g purée de piment
60 g parmesan
2 càs crème fraîche ou mascarpone
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les tomates en petits morceaux et émincer l’oignon.
Stap 2 /5
Faire chauffer l’eau puis ajouter le cube de bouillon, le paprika et la purée de piment.
Stap 3 /5
Faire revenir l’oignon et les tomates, puis ajouter le riz.
Stap 4 /5
Ajouter le bouillon dans le Cookeo puis lancer la cuisson sous pression.
Stap 5 /5
Ajouter le parmesan et la crème. Mélanger. Saler et poivrer.








