- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux poivrons
Risotto aux poivrons
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
250 g Riz à risotto
1 Poivrons verts
1 Poivrons rouges
1 Poivrons verts
Sel
Poivre
40 cl D’eau
10 cl De vin blanc
2 càc De moutarde
1 càs De fond de volaille
2 Gousse d’ail
1 Échalote
Bereiding
Stap 1 /5
Émincé, l’ail et l’échalote, couper les poivrons en dés
Stap 2 /5
En mode d’orage, faites revenir les ingrédients avec un peu d’huile, pendant cinq minutes. salé poivrée.
Stap 3 /5
Ajouter le riz jusqu’à ce qu’il devienne translucide. ensuite, ajouter de vin blanc, l’eau, la moutarde et le fond de volaille.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression pendant sept minutes
Stap 5 /5
Maintenir au chaud, 10 minutes







