- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux petits pois et parmesan
Risotto aux petits pois et parmesan
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
400 g de riz arborio
250 g de petits pois surgelés
60 g de parmesan
2 Oignons
20 cl de vin blanc
15 cl de crème fleurette
2 càs d’huile d'olive
1 cube de bouillon de légumes
65 cl d’eau
Bereiding
Stap 1 /4
Pelez et émincez les oignons. Déposez-les dans la cuve, avec le riz et l’huile d’olive, puis faites rissoler en mode dorer pendant 5 minutes.
Stap 2 /4
Ajoutez le vin, puis cuisez sur le même mode pendant encore 3 minutes.
Stap 3 /4
Versez 65 cl d’eau, ajoutez les petits pois et le cube de bouillon émietté, puis lancez une cuisson sous pression pour 7 minutes.
Stap 4 /4
Ajoutez la crème et le parmesan, puis mélangez bien avant de servir.








