- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux épinards
Risotto aux épinards
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz risotto
450 g Epinards
300 ml Eau
1 Cube de bouillon
250 ml Crème liquide
70 g Parmesan
1 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre l’huile et le riz. Melanger
Stap 2 /5
Dorer 2 minutes le riz
Stap 3 /5
Ajout du cube de bouillon, de l’eau et ensuite des épinards
Stap 4 /5
Cuisson haute pression pendant 6minutes
Stap 5 /5
Ajout du parmesan et ensuite de la crème






