- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au poulet
Risotto au poulet
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
150 g Riz à risotto
1 Oignon rouge
1 Échalote
1 Courgette
4 Champignons
2 Escalopes de poulet
20 cl d’eau
10 cl de vin blanc
1 càs de parmesan
1 càs de crème fraîche
Sel et Poivre
Bereiding
Stap 1 /2
Éplucher, laver et couper la courgette, les champignons en petits dés. Émincer l’oignon et l’échalote. Dans la cuve en mode dorer, ajouter un filet d’huile d’olive, l’oignon et l’échalote. Ensuite, ajouter le riz. Une fois devenu légèrement translucide, ajouter le vin blanc, la courgette, les champignons, les escalopes et bien mélanger. Ajouter l’eau et le cube préalablement dilué.
Stap 2 /2
Mettre sous pression 8 minutes. À la fin de cuisson, ajouter la crème, le parmesan. Saler et Poivrer. ATTENTION ‼️ la courgette est un légume aqueux (riche en eau). Ajuster l’eau suivant les goûts.






