- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au chorizo
Risotto au chorizo
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Riz arborio
250 g Chorizo
400 g Poivrons rouge et jaune
500 ml Eau
1 Bouillon cube
10 cl Crème fraîche épaisse
1 Oignon
Bereiding
Stap 1 /5
Faites dorer quelques instants les oignons et les poivrons dans la cuve avec un peu d’huile d’olive.
Stap 2 /5
Ajouter le riz et le chorizo coupé en tranches. Bien mélanger.
Stap 3 /5
Faites fondre un bouillon cube dans environ 500 millilitres d’eau et ajouter à la préparation.
Stap 4 /5
Passez en mode de cuisson sous pression pendant 10 minutes.
Stap 5 /5
Une fois la cuisson terminée, ouvrez le couvercle, ajoutez 10 centilitres de crème fraîche et bien mélanger.



