- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au chorizo
Risotto au chorizo
- Totale tijd 15min
- 3min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Échalote
Chorizo
250 g Riz arborio
120 g Vin blanc
50 g Petits pois
600 g Eau
1 Bouillon de volaille
1 pincée Sel
30 g Beurre
Parmesan râpé
Bereiding
Stap 1 /3
Faire dorer l’échalote avec le beurre et ajouter le chorizo et le riz. Laisser revenir 5 minutes jusqu’à ce que le riz soit translucide.
Stap 2 /3
Ajouter le vin blanc. Après son absorption, ajouter l’eau, les petits pois, le bouillon de volaille et le sel à votre convenance.
Stap 3 /3
Passer à la cuisson sous pression : fermer le couvercle et laissez cuire 12 min. Lorsque la cuisson est terminée, retirer le couvercle, ajoutez le parmesan et mélanger. Servir chaud. Pour plus d’onctuosité, ajouter une cuillère de crème.


