- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto asperges vertes cèpes et morilles
Risotto asperges vertes cèpes et morilles
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
2 Grosses échalotes
4 Gousses d Ails
1.5 Mug de risotto
2.5 Mug d eau
0.5 Mug de vin blanc
1 Cube de volaille
Sel
Poivre
2 càs D huile d olive
1 Sachet 450grs asperges cèpes et morilles congelé acheté chez picard
10 cl Crème fraîche liquide
Parmesan râpé
Bereiding
Stap 1 /5
Émincer les échalotes et les gousses d'ail, les faire dorer
Stap 2 /5
Ajouter le riz à risotto, remuez, ajouter progressivement le vin blanc, remuez 2 min
Stap 3 /5
Ajouter l eau, le cube de volaille, le sel, le poivre ré et le sachet d asperges cèpes et morilles
Stap 4 /5
Cuire sous pression la moitié du temps indiqué sur le sachet de riz, pour moi, 8 minutes
Stap 5 /5
Une fois la cuisson finie. Ajouter la crème et le parmesan. Servir immédiatement







