- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ragoùt de boeuf à la Guinness bat
Ragoùt de boeuf à la Guinness bat
- Totale tijd 1u 10min
- 20min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g paleron coupé en cube de 4 à 5 cm
50 cl guinness
2 carottes coupées en cubes
2 branches de céleri coupées en cubes
2 oignons moyens émincés
1 càs huile d'olive
2 càs farine
400 g tomates concassées
Sel, poivre
3 feuilles de laurier
1 sucre
Bereiding
Stap 1 /3
En mode dorage Au milieu du préchauffage, faire chauffer l'huile à la fin ajouter la viande et faire revenir 4/5 mn ensuite les légumes 3:4 mn Ajouter la farine et remuer jusqu'à coloration
Stap 2 /3
Arrêter le mode dorage, ajouter la bière, les tomates, les feuilles de laurier,le sucre, le sel et le poivre Bien remuer et mettre en cuisson sous pression 50 mn
Stap 3 /3
Bon appétit !!!





