- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pudding met gember en kokos
Pudding met gember en kokos
- Totale tijd 32min
- 20min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
115 g Poedersuiker
2 el Groene citroensap
90 g Ei
120 g Zachte boter
155 g Bloem vermengd met gist
115 g Bruine suiker
1 el Gekonfijte gember
120 ml Kokosmelk
2 tl Gemalen gember
Slagroom (optioneel)
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Klop de boter en de bruine suiker op en daarna het ei. Voeg bloem, boter, gember en kokosmelk toe. Zet het beslag even apart.
Stap 3 /6
Doe de suiker met eenzelfde hoeveelheid water en het citroensap in de pan. Breng het aan de kook. Haal de siroop er na 5 minuten uit.
Stap 4 /6
Vul de glaasjes tot 2/3 vol met beslag. Dek ze af met folie en plaats ze dan in het stoommandje. Voeg 25 cl water toe in de pan.
Stap 5 /6
Onder druk laten koken.
Stap 6 /6
Haal de glaasjes eruit, en laat ze even staan voor 5 min., waarna u de inhoud eruit kunt halen. Overgiet het met siroop en serveer het met room.