- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pudding au pain d'épices
Pudding au pain d'épices
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
100 g Pain d'épices en tous petits dés
20 g Ecorces d'orange confites (ou fruits confits) en dés
300 g Lait
2 Œuf(s)
2 càs Miel liquide
2 càc Rhum (option)
4 Ramequins de 12 à 14 cl en alu ou silicone
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Mêler œuf, miel, lait et rhum. Ajouter le pain d'épices et laisser imbiber qq minutes.
Stap 3 /5
Répartir ds les ramequins. Filmer. Placer dans le panier vapeur et placer ds la cuve avec 20 cl d'eau.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression : 15 min
Stap 5 /5
Placer au frais 1 nuit avant de savourer.





