- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauce moutarde et oignons rouges
Poulet sauce moutarde et oignons rouges
- Totale tijd 28min
- 10min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1kg d’escalopes de poulet
700 gm de mélange de champignons
3 oignons rouges
10 cl de vin blanc
2 c à s d’huile d’olive
1 c à c de fond de rôti
2 c à s de moutarde
30 cl de crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /4
Coupez les escalopes de poulet en morceaux , couper les oignons rouges en lamelles fines , coupez les champignons en morceaux
Stap 2 /4
Faire dorer les champignons avec l’huile d’olive 3 mn puis ajouter les oignons rouges et les morceaux de poulet et faire dorer 10 mn
Stap 3 /4
Mélanger le vin blanc avec le fond de rôti et dans autre bol mélanger la crème fraîche et la moutarde
Stap 4 /4
Ajouter le reste des ingrédients dans la cuve et 5 mn en mode sous pression .







