- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauce forestière
Poulet sauce forestière
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Cuisses de poulet
400 g Champignons de Paris
80 g Lardons fumés
1 Oignon(s)
20 cl Crème liquide
1 càs Farine
100 ml Vin blanc
20 cl Bouillon de volaille
1 Bouquet garni
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Couper les bouts terreux des champignons, rincer sous l'eau et les tailler en lamelles. Diluer le cube de bouillon dans l'eau.
Stap 3 /6
Faire dorer les oignons avec les lardons. Rajouter les cuisses de poulet et dorer 5 min. Ajouter les champignons et dorer 5 min.
Stap 4 /6
Saupoudrer la viande de farine et mélanger. Déglacer avec le vin blanc et faire réduire. Ajouter le bouillon et le bouquet garni.
Stap 5 /6
Cuisson haute pression : 17 minutes
Stap 6 /6
Ajouter la crème fraîche et mélanger. Servir !







