- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet sauce crème liquide fond de veau
Poulet sauce crème liquide fond de veau
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Filets de poulet
150 g Riz
1 càs Fond de veau
100 ml Eau chaude
10 cl Crème liquide
huile
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Cuire le riz à part
Stap 2 /3
Mets l'huile d'olive dans la cuve du Cookeo+. Lance le mode "Dorer" et fais revenir les blancs de poulet pendant environ 3-4 minutes de chaque côté pour les dorer.
Stap 3 /3
Ajoute la crème fraîche, le fond de veau dilué avec les 100ml d’eau chaude du sel, du poivre. Mélange bien pour enrober le poulet de sauce. Ferme le Cookeo+ et lance la cuisson sous pression pendant 8 minutes.







