- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet rôti extra crisp
Poulet rôti extra crisp
- Totale tijd 1u 10min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1.6 kg Poulet
2 càs Huile d'olive
1 càs Paprika fumé
2 càc Thym ou herbes de Provence
1 Cube bouillon volaille
255 cl Eau tiède
20 Pommes de terre grenaille
1 Oignon
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /3
Mélanger huile d'olive, thym et paprika et badigeonner généreusement le poulet Diluer bouillon de volaille dans l eau tiède
Stap 2 /3
Mettre poulet, boullon de volaille et restant du mélange huile d'olive et pommes de terre dans la cuve Mettre extra crip en mode P1 20 minutes, retourner le poulet et remettre P1 20 minutes, retourner de nouveau et arroser de sauce puis terminer programme P1 25 à 30 minutes
Stap 3 /3
Coupet le poulet et laisser queles minutes dans la sauce







