- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet et oignons braisés au miel
Poulet et oignons braisés au miel
- Totale tijd 14min
- 2min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
4 Petits oignons
2 Blancs de poulet
40 g Beurre salé
2 càs Miel
2 càs Fond de volaille
1 càs Farine
150 ml eau
Bereiding
Stap 1 /3
Lancer le préchauffage du mode doré pour faire fondre le beurre avec le miel, la farine et le fond de volaille. Mélanger bien et dès que le beurre est fondu stopper le Cookeo et ajouter l’eau en 1 seule fois en continuant de tourner.
Stap 2 /3
Éplucher et couper vos oignons en 2. Disposer les face coupé vers le bas dans la préparation. Ajouter les 2 blancs de poulet entier sur le dessus.
Stap 3 /3
Faire cuire le tout sous pression 10 min. Server bien chaud nappé de la sauce au miel.






