- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet et julienne de légumes, lait de coco
Poulet et julienne de légumes, lait de coco
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
800 g D'émincés de poulet
300 g De julienne de légumes
20 cl De crème fraîche
20 cl De lait de coco
1 Oignon
2 Gousses d'ail
1 càs D'huile d'olive
1 càs De curcuma
1 càs De paprika
1 càc De gingembre
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /3
En mode doré, mettre l'huile d'olive, faire revenir l'ail et l'oignon émincé. Rajouter l'émincé de poulet, puis les faire dorer.
Stap 2 /3
Ajouter ensuite la julienne de légumes, puis la crème fraîche, le curcuma, le gingembre et le paprika, saler et poivrer. Bien mélanger le tout
Stap 3 /3
Après la cuisson sur pression, rajouter le lait de coco. Mélanger, maintenir au chaud, puis servir accompagner du riz basmati







