- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet épinards Ricotta pates
Poulet épinards Ricotta pates
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Échalote
2 càs Huile d'olive
2 Escalopes de poulet
250 g Epinard surgelés a la crème. Démêlés préalablement
3 càs De Ricotta
Sel poivre
Bereiding
Stap 1 /4
En mode dorage. Faire revenir dans l'huile l'échalote coupée fine et le poulet en cubes. Ajouter seul poivre. Remuer apres quelques minutes pour dorer de tout côté Environ 5 /7 minutes
Stap 2 /4
Ajouter les épinards dégeler au préalable car sinon ça rallonge de 10 minutes.. Remuer.
Stap 3 /4
Cuire les pâtes séparément comme préconiser par moulinex.
Stap 4 /4
Quand c'est cuit, Ajouter les pâtes cuites et la ricotta. Remuer et garder au chaud qq minutes le temps que la ricotta prenne la température du reste. Bon appétit







