- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet aux olives et pommes de terre
Poulet aux olives et pommes de terre
- Totale tijd 24min
- 12min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
700 g Pommes de terre
700 g Blanc de poulet
1 Oignon
1 Gousse d'ail
1 càs Huile d'olive
200 g Olives dénoyautées
1 càs Fond de veau dégraissé
Sel / poivre
1 càs Curry
1 càs Curcuma
1 càc Thym
350 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Éplucher et couper en morceaux de 2cm les pommes de terre. Couper les blancs de poulet en morceaux.
Stap 2 /5
Eplucher et émincer l'ail et l"oignon
Stap 3 /5
En mode dorer , faire revenir l'oignon + l'ail pendant 2 minutes. Puis ajouter les morceaux de poulet pendant 3/4 min en remuant régulièrement.
Stap 4 /5
Ajouter les pommes de terre , les olives avec un petit peu de leur jus, le fond de veau , le curry , le curcuma et le thym ainsi qu'un peu de sel et poivre.
Stap 5 /5
Ajouter 350ml d'eau, mélanger et mettre 12 minutes sous pression.







