- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet aux épices tandoori
Poulet aux épices tandoori
- Totale tijd 51min
- 35min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
recipes.recipeImproved.title
recipes.recipeImproved.description
Ingrediënten
2 personnes
1 Yaourt(s) nature(s)
1 càs Epices tandoori
1 Ail
2 càs Jus de citron
2 Cuisses de poulet
15 cl Crème liquide
1 Poignée(s) d’épinards lavés et grossièrement hachés
130 g Pois chiches cuits, en conserve
2 Tomates grappes
Sel
Bereiding
Stap 1 /9
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /9
Hacher l'ail.
Stap 3 /9
Dans un bol, mélanger le yaourt, les épices, l’ail et le jus de citron. Saler.
Stap 4 /9
Faire mariner le poulet dans cette préparation pendant 30 min.
Stap 5 /9
Dans la cuve, ajouter le poulet, sa marinade et la crème.
Stap 6 /9
Cuisson sous pression.
Stap 7 /9
Ajouter les épinards, les pois chiches et les tomates.
Stap 8 /9
Faire revenir le tout environ 3 min.
Stap 9 /9
Servir accompagné de riz.






