- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet au paprika coco
Poulet au paprika coco
- Totale tijd 27min
- 6min
Voorbereidingstijd - 21min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Filet de poulet
2 Oignons
2 càs D huile d'olive
4 càc De Paprika
2 càc Maïzena
20 cl Crème de coco
2 càc De concentré de tomates
20 cl D' eau
Bereiding
Stap 1 /5
Préparation : Émincer les oignons puis découper les filets en morceaux de 3 à 4 cm.
Stap 2 /5
En mode doré : Verser l'huile d'olive puis les oignons émincés pendant 2 minutes sans attendre la fin du préchauffage. Ajouter le poulet 3 à 4 minutes avec le paprika.
Stap 3 /5
Ajouter les 20 cl d'eau et mettre sous pression 4 minutes.
Stap 4 /5
En mode mijoté : Ajouter la crème de coco et le concentré de tomate. Laisser mijoter pendant quelques minutes. Ajouter la maïzena pour épaissir la sauce.
Stap 5 /5
Servir avec du riz thaï ou basmati. bonne dégustation 🤤








