- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Potée provençale et jambonneau
Potée provençale et jambonneau
- Totale tijd 45min
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 personne
120 g Haricots blancs
1 dé Tomate
0.25 dé Courgette
1 càs Herbes séchées
2 càs Huile d’olive
Sel
120 g Jambonneau
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /5
Cette recette est prévue pour un compartiment My Batchcooker Express.
Stap 2 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 3 /5
Dans un récipient, mélanger les haricots, les dés de tomates, les dés de courgettes, les herbes et l’huile d’olive. Assaisonner puis verser dans le compartiment. Déposer les morceaux de jambonneau par-dessus.
Stap 4 /5
Une fois les 3 compartiments préparés, verser 40 cl d'eau dans la cuve et placer l’accessoire.
Stap 5 /5
Lancer la cuisson en mode manuel Haute pression pendant 30 min.