- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pot-au-feu de Lo'
Pot-au-feu de Lo'
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Viande a pot-au-feu
4 Poireaux
8 Petites carottes
2 Navets
1 Branche de céleri
2 Oignons
1 Cube de bouillon Bouquet garni
50 cl Eau
2 càs Huile
Bereiding
Stap 1 /3
Préparer tous les légumes : Éplucher les carottes, les navets (les couper suivant leur taille). Préparer les poireaux et la branche de céleri (la couper en 3 ou 4 morceaux) Émincer grossièrement les oignons.
Stap 2 /3
En mode rissolage, faire revenir la viande dans l'huile pendant 10 minutes, en la retournant quelques fois. Ajouter les oignons en cours de rissolage.
Stap 3 /3
Émietter le cube de bouillon Bouquet Garni et verser l'eau. Remuer. Et ajouter dans l'ordre, les navets, les carottes, le céleri, puis les poireaux (posés sur le dessus). Lancer la cuisson.





