- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poisson sauce épinard
Poisson sauce épinard
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
40 g Beurre
150 g Epinards
4 Filets de poisson
6 Petites pommes de terre
0.5 Kub Or
1 càc Moutarde à l’ancienne
20 cl Crème fraîche liquide
80 ml Eau
1 Citron
Accessoires
Panier Vapeur
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher les pommes de terres, les coupées en morceaux, les mettre dans le panier vapeur avec 200 ml d’eau et cuisson vapeur 7 mn
Stap 2 /4
Réserver les pommes de terre, faire cuire les épinards frais dans un peu de beurre, mode dorer, 3 à 4 mn
Stap 3 /4
Mettre de côté les épinards. Faire fondre le beurre en mode dorer, puis éteindre et ajouter 1 citron, le 1/2 KubOr, la moutarde à l’ancienne, 80 ml d’eau, 20 cl de crème fraîche liquide.
Stap 4 /4
Ajouter dans la sauce les épinards, mélanger, puis les filets de poissons, les pommes de terre. Cuisson poisson, filets, 3 mn







