- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poisson, brocolis, pommes de terre au curry indien
Poisson, brocolis, pommes de terre au curry indien
- Totale tijd 8min
- 5min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1/2 chou Brocolis
3 Pommes de terre
400 g Pavés de poisson blanc
1 càc Curry indien Ducros
Sel et poivre à convenance
Bereiding
Stap 1 /3
Mettre 20 cl d'eau dans la cuve.
Stap 2 /3
Dans le panier vapeur, mettre le brocolis et les pommes de terre coupés en lamelles de 2 cm. Les saupoudrer de curry indien. Par-dessus, déposer les pavés de poisson (cabillaud, flétan...). Saupoudrer de curry indien, également. Déposer le panier vapeur dans la cuve. Cuisson sous pression express : 3 min.
Stap 3 /3
A la fin de la cuisson, servir à l'assiette. Saler et poivrer à convenance. C'est une recette très légère et très goûteuse. Vous pouvez varier les épices ou ne pas en mettre, selon vos goûts.








