- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pois chiche à la catalane
Pois chiche à la catalane
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
400 g Pois chiches en boîte
400 g Tomates pelées
1 Oignon
70 g Chorizo (doux pour nous)
Coriandre
Huile d'olive
100 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
Mettez le cookéo en mode "dorer". En attendant, couper les oignons finement et le chorizo en rondelles.
Stap 2 /4
Mettre huile d'olive dans la cuve, y faire suer l'oignon. Une fois l'oignon translucide, ajoutez l'eau, le chorizo, les pois chiches préalablement égoutés et les tomates pelés coupées grossièrement.
Stap 3 /4
Mettre le cookéo en mode "cuisson sous pression" pendant 10 Mins.
Stap 4 /4
Une fois la cuisson finie, ajoutez la coriandre.






