- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pois Cassés et Saucisse de Morteau
Pois Cassés et Saucisse de Morteau
- Totale tijd 35min
- 5min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
200 g Pois Cassés
50 g Carottes
50 g Oignon
25 g Beurre
250 ml Eau
1 càc Crème fraîche
1 Saucisse de Morteau
1 Kub Or
Bereiding
Stap 1 /5
Couper les oignons et la carotte en cubes.
Stap 2 /5
Mettre l’appareil en mode « Dorer ». Faire revenir les oignons et les carottes dans le beurre fondu 5 minutes. Pendant ce temps faire un bouillon avec l’eau et le Kub Or.
Stap 3 /5
Ajouter la saucisse de Morteau et la faire dorer 5 minutes.
Stap 4 /5
Ajouter les pois cassés ainsi que le bouillon (ajouter un peu de poivre selon votre goût). Et passer en mode « Cuisson Sous Pression » pendant 15 minutes.
Stap 5 /5
Une fois la cuisson terminée, ajouter la crème fraîche et passer en mode « Maintien au chaud » pendant 5 minutes.






