- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poêlée haricots verts, pommes de terre et champignons
Poêlée haricots verts, pommes de terre et champignons
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
7 Pommes de terre
2 Petites boîtes de champignons
2 Grosses boîtes d’haricots verts
2 càs D’huile dolive
Sel, poivre
2 càc D’herbes de provence
200 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /5
Égoutter les champignons et les haricots verts.
Stap 2 /5
Mettre l’huile à chauffer dans le Cookeo pendant que vous éplucher et couper les pommes de terre
Stap 3 /5
Dorer les pommes de terre pendant 10 minutes
Stap 4 /5
Ajoutez les haricots verts, les champignons, sel, poivre et herbes de Provence Bien mélanger !
Stap 5 /5
Ajoutez l’eau et mettre à cuire en mode « sous pression » pendant 10 minutes







