- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pilons de poulet au Curry Madras
Pilons de poulet au Curry Madras
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 càc de Curry Madras
1 gros oignon
2 càs d'huile d'olive
150 ml d'eau
sel
poivre
20 cl crème liquide
20 cl lait de coco (Facultatif)
8 pilons de poulet
Bereiding
Stap 1 /3
Pelez et émincez l'oignon. Versez l'huile d’olive et faites revenir l'oignon et les pilons de poulet pendant 5 à 10 minutes.
Stap 2 /3
Versez la crème liquide et l'eau (et le lait de coco, facultatif). Saupoudrez de curry. Commencez une cuisson sous pression de 15 minutes.
Stap 3 /3
Salez et poivrez à votre convenance. Servez !








