- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Penne au poulet à l'italienne
Penne au poulet à l'italienne
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Filet de poulet
2 Oignons
150 g Champignons de paris frais
500 g Penne
1 l Eau
2 Cubes de bouillon de volaille
Poivre
2 càs Mascarpone
2 càs De parmesan rapé
15 Tomates cerises
1 Petit bouquet de basilic
Bereiding
Stap 1 /7
Couper le poulet en lanières fines, émincer les champignons et les oignons
Stap 2 /7
Faire rissoler les champignons, les oignons et le poulet en remuant de temps en temps pour ne pas que ça brule
Stap 3 /7
Ajouter les penne, l'eau et les cubes de bouillon de volaille
Stap 4 /7
Mélanger et cuire en mode mijoter fort.
Stap 5 /7
A la fin de la cuisson, ajouter le mascarpone, le parmesan les tomates cerises coupées en deux et le poivre puis mélanger
Stap 6 /7
Réduire la sauce
Stap 7 /7
Servir chaud, terminer en parsemant un peu de parmesan et de basilic frais ciselé








