- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paupiettes petits pois et champignons
Paupiettes petits pois et champignons
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Paupiettes
1 Oignon
1 càs Fond de volaille
700 g Petits pois
370 g Champignons
30 ml Vin blanc
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /4
En mode d'orage mettre les oignons à rissoler Puis ajouter les paupiettes et les dorées sur chaque face. Environ 5 minutes.
Stap 2 /4
Ajouter le vin blanc et laisser frémir une minute
Stap 3 /4
Ajouter l'eau et le fond de volaille, mélanger puis ajouter les champignons, les petits pois et mettre en cuisson sous pression 20 minutes
Stap 4 /4
En fin de cuisson si on veut épaissir la sauce, on peut rajouter de la maïzena. Les petits pois peuvent être aussi mis juste à la fin sur le maintien au chaud si on ne veut pas qu'ils cuisent trop.







