- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pâtes aux knackis et épinards
Pâtes aux knackis et épinards
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 échalote
1 bouillon cube de boeuf
3 gousse ail
1 petite boite de champignons entiers
3 pincée herbes de provinces
1 paquet de 10 knackis
6 galets d' épinards hachés surgelés
La moitié d'une brick de purée de tomates
300 g pâtes
Eau
Bereiding
Stap 1 /4
En mode dorer faire revenir 5 minutes l’échalote, l'ail, les knackis coupé en 4, les galets d' épinards et les champignons.
Stap 2 /4
Ensuite mettre les pâtes, la purée de tomates. Salé , poivré, herbes de Provence, le cube de bouillon émietté et couvrir d'eau à hauteur.
Stap 3 /4
Passer en mode sous pression pendant 5 minutes.
Stap 4 /4
Bonne appétit.







