- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain curcuma sans gluten
Pain curcuma sans gluten
- Totale tijd 50min
- 10min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
50 g Farine de quinoa
50 g Farine de riz complet
50 g Fécule de pomme de terre
25 g Poudre d’amandes
1 Œuf(s)
1 càc Sel
1 càc Curcuma
0.5 càc Bicarbonate
1 càc Vinaigre de cidre
10 cl Eau
Graines (courge, tournesol, etc)
Bereiding
Stap 1 /5
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /5
Mélanger les ingrédients secs. Ajouter les œufs et mélanger. Verser le vinaigre et l’eau progressivement puis mélanger bien.
Stap 3 /5
Ajouter les graines, mélanger. Verser dans le moule et couvrir d’un papier cuisson. Mettre dans le panier avec 20 cl d'eau dans la cuve.
Stap 4 /5
Cuisson sous pression
Stap 5 /5
Démouler et servir en tranches.