- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain aux céréales sans gluten
Pain aux céréales sans gluten
- Totale tijd 2u 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 30min
Gaartijd - 1u 10min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Kookrobot - 18 programma's - 7 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal I-Companion XL Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 pièce
250 g Farine mix B
130 g Farine de sarrasin
20 g Maïzena
10 g Levure boulanger sèche
5 g Sel
2 càs Huile d’olive
180 g Eau
120 g Eau
20 g Graines pour pain
Accessoires
Couteau pour pétrir/concasser
Bereiding
Stap 1 /5
Dans le bol, verser la levure et 120g d’eau.
Stap 2 /5
Verser les farines, le sel, l’huile d’olive, les céréales et 180g d’eau.
Stap 3 /5
Faire gonfler la pâte.
Stap 4 /5
Graisser un moule à cake et fariner le fond. Verser la pâte puis lisser le dessus avec une spatule humidifiée. Laisser reposer 30 min.
Stap 5 /5
Enfourner pendant environ 40 min à 210 degrés.




