- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Paella de chou-fleur safran
Paella de chou-fleur safran
- Totale tijd 29min
- 12min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 Oignon(s) pelé(s) et émincé(s)
1.5 Poivron rouge coupé en dés
24 tranche Chorizo
18 Belles crevettes
2 Cuisse(s) de poulet coupée(s) en deux
3 dose Safran
150 cl Bouillon de volaille
900 g Chou-fleur émincé de la taille de grains de riz
300 g Petits pois surgelés
3 càs Huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /6
Verser l’huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire revenir les oignons avec les poivrons. Ajouter le chorizo et les crevettes puis faire revenir 3 min. Réserver.
Stap 4 /6
Sans rincer la cuve, déposer le poulet, le colorer sur toutes ses faces. Ajouter le safran et verser le bouillon.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression.
Stap 6 /6
A la fin de la cuisson, ajouter le chou-fleur et les petits pois et prolonger la cuisson 2 min.






