- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Notre risotto au chorizo
Notre risotto au chorizo
- Totale tijd 23min
- 5min
Voorbereidingstijd - 18min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
3 personnes
250 g Riz risotto
1 Chorizo
1 Échalote
120 g Vin blanc
600 ml Eau
Parmesan râpé
1 Kub'or
Bereiding
Stap 1 /6
Couper le chorizo en dès et émincer l'échalote. Les faire revenir dans la cuve du Cookéo.
Stap 2 /6
Ajouter le riz risotto. Faire revenir jusqu'à ce qu'il devienne translucide.
Stap 3 /6
Ajouter le vin blanc.
Stap 4 /6
Lorsque le vin est absorbé, ajouter l'eau et le kub'or.
Stap 5 /6
Cuisson sous pression 12 min
Stap 6 /6
Mélanger puis ajouter le parmesan. Mélanger de nouveau et servir !




