- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Magret de canard et ses pommes de terre sautées
Magret de canard et ses pommes de terre sautées
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
70 ml eau
1 cubes bouillon légumes
1 magret de canard
Sel,poivre
1 kg pommes de terre
Herbes de provence
Bereiding
Stap 1 /7
Éplucher, couper en cubes et laver les pommes de terre.
Stap 2 /7
Quadriller le magret côté peau et le faire revenir en mode doré 3 minutes environ de chaque côté en commençant par le côté peau. Retirer et réserver.
Stap 3 /7
Faire dorer les pommes de terre dans le gras du magret environ 15 minutes.
Stap 4 /7
Saler, poivrer, ajouter les herbes de Provence, le cube pour légumes émietté et l'eau. Mélanger.
Stap 5 /7
Poser le magret côté peau sur les pommes de terre.
Stap 6 /7
Cuisson sous pression 4 minutes pour un magret rosé. (Diminuer la cuisson si vous préférez saignant)
Stap 7 /7
Bon appétit!







