- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Langue de boeuf sauce madere
Langue de boeuf sauce madere
- Totale tijd 1u 2min
- 9min
Voorbereidingstijd - 53min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 Langue de boeuf
1 Oignon
1 Échalote
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
Thym/laurier
1 Poireau
1 Carotte
1 Navet
25 cl Madere
4 càs Maïzena avec 30cl deau
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre dans la cuve le tout. Mode sous pression 40min.
Stap 2 /4
Une fois que la langue est cuite. La sortir pour éplucher la peau de la langue. Coupe en part.
Stap 3 /4
Mettre mode dorer pour faire la sauce. Incorporer la maïzena pour épaissir la sauce en mode dorer 2 à 3min puis ajouter les morceaux de langues dans la sauce.
Stap 4 /4
En mode sous pression pendant 10min recommander et laisse en maintient au chaud si vous mangez ce plat dans les heures qui suits







