- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
Kippenborst op Italiaanse wijze - Vacuüm
- Totale tijd 35min
- 15minVoorbereidingstijd 
- 20minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (7)
- Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Ontdek het volledige gamma - Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma - 
Ingrediënten
6 personen
- 360 g Kerstomaatjes 
- 240 g Mozzarellabollen 
- 6 el Olijfolie 
- 45 g Kappertjes 
- 6 straaltje Kip (100 g per stuk) 
- 3 tl Italiaanse kruiden 
- 6 el Balsamicocrème 
- 36 bladje Basilicum 
- 6 tl Pesto 
- Zout, peper 
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de tomaten, de mozzarella, de kappertjes en de olie in een kom. Zet in de koelkast.
Stap 3 /6
Doe twee stukken kip in elk sous-videzakje, samen met de kruiden, het zout en de peper. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal de zakjes uit het mandje en maak ze open. Laat afkoelen. Snijd in stukken. Meng met de rest van de ingrediënten om de salade te maken.






