- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haut de cuisse à la crème curry et tomate
Haut de cuisse à la crème curry et tomate
- Totale tijd 16min
- 7min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
5 Haut de cuisse
2 Gros oignons
4 Gousses d’ail
150 ml D’eau
1 càc Cube de bouillon de volaille
1 càs Concentré de tomate
2 càc Curry
3 càs De crème fraîche
1 càs De fécule de maïs
Bereiding
Stap 1 /6
Faire dorer les haut de cuisse pendant 5 minutes
Stap 2 /6
Ajouter les oignons émincés et l’ail
Stap 3 /6
Ajouter l’eau mélanger au bouillon de volaille, le concentré de tomate et le curry
Stap 4 /6
Faire cuire sous pression 6 minutes
Stap 5 /6
Ouvrir et ajouter la crème fraîche et continuer la cuisson sous pression 3 minutes
Stap 6 /6
Enfin retirer les hauts de cuisse et ajoutez la fécule de maïs afin d’épaissir la sauce







