- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots, boulettes sauce tomate
Haricots, boulettes sauce tomate
- Totale tijd 18min
- 3minVoorbereidingstijd 
- 15minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Compatibele toestellen (5)
- Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal 
- Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
- Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker 
- Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd 
Ingrediënten
4 personnes
- 400 g Boulettes de viande 
- 800 g Haricots verts surgelés 
- Champignons 
- 20 g Tomacoulis 
- 10 cl Vin blanc 
- 5 cl Eau 
- Fond de veau 
- Oignons 
Bereiding
Stap 1 /3
Faire rissoler les oignons et les boulettes pendant 5 min (j'utilise de l'huile d'olive) . Puis rajouter les champignons et continuer à rissoler 2-3 minutes.
Stap 2 /3
Mélanger l'eau, le vin blanc, le fond de veau et le tomacoulis.
Stap 3 /3
Rajouter les haricots et le mélange.








