- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots blancs secs
Haricots blancs secs
- Totale tijd 1u 16min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
i-Companion Touch Pro HF93D810 Kookrobot - 17 programma's - 8 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion XL HF901120 Kookrobot - 14 programma's - 7 accessoires i-Companion Touch Pro HF93ECF0 Kookrobot - 18 programma's - 7 accessoires - Ingebouwde weegschaal i-Companion Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
500 g Haricots blancs secs
1 Oignon
1 Gousse d'ail
Herbes de provence
Poivre
Sel
Piment d espelette
1.5 l Eau
1 càs D huile d'olive
1 càc Bicarbonate
Accessoires
Couteau hachoir « Ultrablade » Fond XL
Bereiding
Stap 1 /4
Faire tremper les haricots la veille dans un grand volume d'eau, égoutter les et réserver Mettre l oignon et l'ail couteau ultrabade V11 20s
Stap 2 /4
Mettre l’accessoire fond Xl Racler les bords Ajouter l huile 135° 5mn sans couvercle
Stap 3 /4
Ajouter les haricots, le poivre,le piment d espelete, les herbes de provence, le petite cuillère à café de bicarbonate l'eau ( ne pas mettre le sel) couvercle sans bouchon slow cook p2 95° 50mn
Stap 4 /4
Ajouter le sel slow Cook p2 95° 15mn




