- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots blancs à l'italienne
Haricots blancs à l'italienne
- Totale tijd 17min
- 15min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
600 g Haricots blancs cuits
600 g Fenouil lavé émincé
250 g Epinards lavés et hachés grossièrement
6 Feuilles de Laurier
1.5 Citron (jus)
3 càs Basilic lavé et haché
1.5 Oignon doux épluché et émincé
3 càs Parmesan râpé
3 càs Pignons de pin grillés
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Émincer du basilic
Stap 3 /8
Hacher l'oignon
Stap 4 /8
Chauffer l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Caraméliser oignon et fenouil. Ajouter les épinards, les haricots et cuire en mélangeant pour les faire tomber.
Stap 6 /8
Ajouter le laurier et 8 cl d'eau. Saler et poivrer.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Ajouter basilic, pignons, jus de citron. Agrémenter de parmesan.







