- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Haricots blancs à la tomate
Haricots blancs à la tomate
- Totale tijd 1u 36min
- 5min
Voorbereidingstijd - 1u 31min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
300 g Haricots blancs
1 Oignon
70 g Concentré de tomates
20 cl Eau
1 Bouquet garni
2 càs Huile d’olive
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Faire tremper les haricots la veille ou utiliser la méthode suivante : Les rincer, puis les couvrir d'eau dans une casserole. Porter à ébullition 1 à 2 minutes. Couper le feu et couvrir. Laisser reposer 1 à 2 heures. Ensuite, égoutter et rincer les haricots.
Stap 2 /6
Éplucher et émincer l'oignon.
Stap 3 /6
Mettre l'huile dans la cuve et faire revenir l'oignon en mode dorer.
Stap 4 /6
Ajouter le concentré de tomates, l'eau, les haricots et le bouquet garni.
Stap 5 /6
Cuire sous pression 45 mn
Stap 6 /6
Assaisonner à votre goût.






